And so this is Christmas


Julen alltså, hur lyckas den? Efter varje sommar konstaterar man att man aldrig vill ha snö och vinter men så efter ett tag vänjer man sig och till slut kan man knappt vänta tills julen. Det är ju så "muyysigt!". Och det är det ju faktiskt. Tänk om vi inte skulle ha någon jul, DÅ skulle verkligen vintern bara vara en lång dvala av depressioner och självmordstankar (förutom de kalla soliga vinterdagar när man vaknar av ett skarpt solljus, går ner och dricker te, läser en tidning och sen går en riktigt lång promenad i vinterlandskapet). Felet är bara att när snön inte kommer, och det inte ens är kallt, försvinner mycket av julkänslan och man slösar bort all mysighet. Vilket jävla waste.

Igår visade Fräjda några bra sidor att beställa snygga kläder ifrån, så nu är problemet med det ytterst otillräckliga kläd utbudet i stan delvis löst, yay. Egentligen borde man beställa allt från nätet, så slipper man H&M och BiKBoK-in-my-face-skiten. Dumt nog är det runt jul man måste/faktiskt trivs med att gå på stan. Det är ju så mycket jul överallt, och det gäller det ju att utnyttja till fullo.

Jag vill så gärna önska mig roliga saker, men det är helt tomt i huvudet. Precis som när jag fyllde kommer jag inte på något. Eller jo, Fyglesangs rymddagbok. High five!

No comments: