I feel it

Undrar just om sex alltid kommer sälja. Som det varit sista årtiondet verkar det inte som så men jag tror starkt att det finns hopp om en vändning inom de närmsta åren. Hela hetsen med nakenhet och exploatering av kroppar och sex överallt borde väl för fanvårat intresse att tackla av lite efter ett tag, eller hur?

Genom historien har det ju så gott som alltid varit tabu att klä av sig (om man räknar bort snuskgrekerna på Antiken givetvis, värsta jag har sett) och att ens visa ett naket ben. Det har varit kjolar med underkjolar, straff på att visa hud och strikta sociala regler över hur man fått klä sig. Som exempel kan man ju säga att det var så genom hela 1900-talet, ändå fram till den sexuella revolutionen på 70-talet. Efter dess verkar det totalt vänt åt andra hållet, för att nu vara helt out of reach. Det finns en liten fördel med det givetvis, till exempel att det nu är lättare för kvinnor än vad det varit genom tiderna, men frågan är om det är värt det men tanke på hur det ser ut nu. Att vi varje dag matas med nakenhet gör att man inte reagerar längre och samtidigt får se massor man helt enkelt inte vill se, för att ta för givet att alla vill se det är också helt fel.

Nej nu tycker jag det räcker, vi kan gärna få gå tillbaka några steg och mycket hellre lämna lite åt fantasin än få köttet slängt i nyllet var dag.

Forsatt trevlig dag, D

No comments: