Island on the coast

I helgen gick jag uppe i stockarhölmet och tillbringade en härlig helg med Honey. Vi hann med mycket på en helg, upptäcka second hand butiker from heaven, lyssna på demonstrationer med skaband på Sergel och köpa var sitt par solbrillor. Första gången med solbrillor i år och för att det var liite sol kunde vi använde dem en del och det gav en härlig sommarfeeling. Just av denna anledning känns det lite konstigt, för att inte säga såinihelvetemaddafakkafakk, att det idag har snöat en decimeter. Kallt och blött, på jobbet fick jag skotta och sen cykla hem genom modden med blöta strumpor. Goddamn. Det enda "bra" med snön nu är att folk krockar och då får vi mer att göra på jobbet, sad but true.

För övrigt är det så kul att hela stockholmeh kryllar av puckade och fula fjortisar som springer omkring i små klungor och pillar med sitt blonda hår och är allmänt idiotiska.
Det är då det känns så häftigt att ha träffat Sanna.

"People laugh because I'm different
I laugh beacause they're are all the same"

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.