Human behaviour

Jag ska definitivt byta bakgrundsbild på bloggen snart, men jag har bara svårt att välja vilken. Problemet ligger i att bilden ska vara ett foto som jag själv tagit, som helst innehåller något slags landskap och som inte är för fint. Med för fint menar jag att det inte får vara för känslomässigt viktigt och på så sätt fint för mig, då jag inte vill visa det för alla/slita ut det för mig själv. Så det är fan svårare än man tror det där ooj oohj!

Jag har svårt att komma ihåg allt jag höll på med innan jag stack förra veckan. På måndag ska jag hämta ut min nya(gamla) cykel hos Greken på Hörnet och köpa nya gitarrsträngar, då jag vaknade av att D-strängen gick crazyass 05:36 på morgonen, wtf?! SPLOONNNNNGGGgggggg.... lät det ganska exakt och det tog nog mer en 3 minuter innan jag förstod vad fan som faktiskt skapat detta osannolika ljud.

Jag lånade ut lägenheten till vänner veckan jag var borta, för att få det bebott och så att växterna skulle vattnas. En vecka senare är allt lite misstänksamt välstädat, jag har privatepartyporn från en fest i min lägenhet på datorn och kylen fylld av mat. Fast växterna hänger nästan helt dödade från taket och jag hittar inte min klocka. Hmm. Näväl, nu ska jag fundera över allt detta över en bulle och en mariestads.

Peace, D.

1 comment:

Anonymous said...

Ja, troligen sa det ar